Raportarea dvs

Date personale
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra, asa cum sunt acestea mentionate in actul Dumneavoastra de identitate.
Va rugam sa indicati o adresa de e-mail valabila, care va apartine

Sunt de acord cu înregistrarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal pe care le dezvălui în această raporatre, în scopul înregistrării, investigării și prelucrării raportării mele, în conformitate cu regulamentele și politicile interne, inclusiv, dar fără a se limita la, declinarea generală a responsabilității referitoare la confidențialitatea datelor. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aveți dreptul să refuzați acordarea acordului Dumneavoastră, care este o cerință pentru prelucrarea ulterioară a acestei raportări. Datele cu caracter personal vor fi salvate în măsura permisă de lege, pentru durata necesară prelucrării raportării, conform prevederilor Legii privind protecția avertizorilor în interes public.

Detalii despre raportare
Va rugam sa indicati persoana fizica sau juridica careia i se atribuie incalcarea legii sau cu care persoana respectiva este asociata, in masura in care aceasta va este cunoscuta.
Va rugam sa mentionati activatile profesionale, actuale sau anterioare, desfasurate in cadrul companiei, in baza carora ati obtinut informatiile furnizate.
Va rugam sa descrieti fapta pe care doriti sa o raportati, furnizand cat mai multe informatii si detalii despre aceasta.
Va rugam sa indicati probele si/sau dovezile pe care le aveti sau de care aveti cunostinta cu privire la informatiile pe care le raportati, in masura in care sunteti in posesia unor asemenea dovezi – aceste probe si/sau dovezi pot fi incarcate mai jos, in masura in care iau forma unor documente, poze, inscrisuri de orice fel.
Marimea maxima este de 15 MB
Informatii pentru acces